luni, 21 noiembrie 2011

Ea

Am auzit ca ai pe cineva si ca ai uitat de iubirea mea . Am auzit ca esti fericit , stiu ca pare ciudat dar asta mi-am dorit. Am auzit ca ai invatat sa iubesti si ca traesti altele povesti. Insa sper in continuare ca lacrimile mele sa stearga greutatile tale ca mica mea ruga fericire sa-ti aduca. 
  Sper ca "ea" sa-ti sarute pleoapa , sa-ti vegheze somnul , sa-ti aline inima si sa-ti aduca o raza de lumina cand totu'i negru in preajma ta. Sper ca ea sa se roage pentru fericirea ta sa-ti redea zambetul dimineata sa te faca sa visezi, in bunatate sa te scalzi si in iubire sa te trezesti. Sa-ti ofere universul , luna dar si stelele , sa-ti zica mii de povesti, in bratele ei sa te pierzi, la pipeptul ei sa adormi, sa-ti fie mama , sotie , iubita, prietena si chiar amanta... sa fie totul pt tine... Sper ca ea sa iti ofere nemurirea sa-ti dea aripi sa poti zbura sa vezi si sa simti cu adevarat ce inseamna dragostea. Sper ca ea sa-ti ofere ceea ce eu nu ti-am putut da....
De-as putea m-as transforma intr-o stea, sa-ti veghez somnul cand ea nu va putea , sa-ti luminez calea cand va pleca, sa te astern in puf cand spinii iti vor strapunge inima... 

4 comentarii:

  1. versurile sunt frumoase...
    oricum ar fi acea ea nu va fi ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici n-ar trebui sa te intereseze sau sa te stresezi din cauza asta pentru ca la randul tau si tu vei fi fericita, daca inca nu esti :) oricum frumoasa postare.

    RăspundețiȘtergere
  3. superb...asa e cand iubesti...ii doresti lui tot binele chiar daca asta ar putea insemna nefericirea ta pe de-o partea...dar pe cealalta nu caci stii ca si lui ii este bine !

    RăspundețiȘtergere